Dinamo: Szinte biztos, hogy nem írok alá – Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 07:48
Háromnapos szabadságát kihasználva ellátogatott a Balaton Soundra Dzsudzsák Balázs, aki a kgv.hu-nak nyilatkozva megerősítette azt a korábbi információt, miszerint szinte biztos, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a Dinamo Moszkvával.

„Folyamatosan hallom én is a dolgokat – utalt Dzsudzsák a napi szinten megírt átigazolási hírekre –, nyilván valamit én is tudok, de nem biztos, hogy elárulom. Mivel hamarosan kezdődik az orosz bajnokság, ott leszek a rajton, innentől kezdve annyi pozitívum van, hogy majdnem, sőt szinte biztos, hogy nem írjuk alá az új szerződést a Dinamóval.”Dzsudzsák a napi szinten megírt átigazolási hírekre –, nyilván valamit én is tudok, de nem biztos, hogy elárulom. Mivel hamarosan kezdődik az orosz bajnokság, ott leszek a rajton, innentől kezdve annyi pozitívum van, hogy majdnem, sőt szinte biztos, hogy nem írjuk alá az új szerződést a Dinamóval.”

Dzsudzsák szerződése az év végén jár le, a Dinamo a korábbinál kevesebb fizetést ajánlana a magyar légiósnak a folytatásra. A hírek szerint kétmillió eurós fizetésben gondolkodnak az oroszok, ami nagyjából félmillióval lenne kevesebb a szélső mostani bérénél.

A válogatott csapatkapitánya a nemzeti együttessel kapcsolatban annyit jegyzett meg, hogy az öltözőben nem beszédtéma Dárdai Pál távozása, mert a szövetségi kapitányt – a Hertha vezetőedzőjét – olyan embernek tartja, aki nem hagyja félbe azt, amit elkezdett. Márpedig a válogatott jó úton jár az Eb-selejtezőben. Így a szakember a két csapatát a jövőben is párhuzamosan irányítja.

Mint arról vasárnap beszámoltunk: Dzsudzsák legkitartóbb kérőjének, a Besiktasnak a képviselői a hétvégén Budapestre utaztak, hogy egyeztessenek a szélsővel. Az átigazolási ügyekben jól értesült Gianluca Di Marzio olasz újságíró információi szerint közel a megállapodás a felek között. Ezzel a hírrel van tele a hétfő reggeli török sajtó is, bár Robin van Persie Isztambulba való vasárnapi megérkezése (a Fener szerződtette) némileg háttérbe szorította.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik