Dortmund: Klopp nem szeretné kihagyni Hajnalt, a Frankfurt rémét

Vágólapra másolva!
2010.02.06. 12:00
Bár Hajnal Tamás még nincsen százszázalékos állapotban, a magyar középpályás minden bizonnyal szerepet kap a Dortmund vasárnapi, Frankfurt elleni Bundesliga-bajnokiján. Az Eintracht drukkerei aligha örülnek ennek, ugyanis Hajnal a BVB legutóbbi hét, Frankfurtnak lőtt góljában egyaránt szerepet vállalt...

„Jól érzem magam, nincsen semmilyen problémám. Most a hiányzó meccsrutint kell ismét megszereznem. Természetesen szeretnék a kezdőcsapatban helyet kapni, de erről az edző dönt majd" – nyilatkozta Hajnal a Westfälische Anzeiger című lapnak.

Jürgen Klopp, a BVB vezetőedzője szavaiból az derül ki, hogy a magyar középpályás minden bizonnyal csak csereként jut lehetőséghez vasárnap: „Nem tenne jót neki, ha végig a pályán lenne."

De amikor a szakembert emlékeztették arra, hogy Hajnal a BVB legutóbbi hét, Frankfurtnak lőtt góljában egyaránt szerepet vállalt (hatot előkészített, egyet maga lőtt), elbizonytalanodott: „Ezen statisztika ismeretében talán át kellene gondolnom még egyszer a döntést..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik