Dortmund: a sportigazgató keményen beszólt Wengernek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.18. 14:47
A Borussia Dortmundnál nem téma, hogy Pierre-Emerick Aubameyang klubot vált a téli átigazolási időszakban. Michael Zorc, a fekete-sárgák sportigazgatója Arsene Wengert is kritizálta csütörtökön, szerinte tiszteletlenség, amit az Arsenal menedzsere csinált.

„Tiszteletlenségnek tartjuk, ha valaki egy másik csapatban játszó játékossal foglalkozik. Nem állunk kapcsolatban az Arsenallal. Arsene Wengernek inkább a saját játékosainak teljesítményével kellene törődnie” – fogalmazott Zorc.„Tiszteletlenségnek tartjuk, ha valaki egy másik csapatban játszó játékossal foglalkozik. Nem állunk kapcsolatban az Arsenallal. Arsene Wengernek inkább a saját játékosainak teljesítményével kellene törődnie” – fogalmazott Zorc.

Az Arsenal menedzsere korábban úgy nyilatkozott a 28 éves gaboni támadóról, hogy a hasonló karakterek nagyon pozitívan és negatívan is hathatnak egy csapat teljesítményére. A francia szakember hozzátette, hogy a dortmundi játékos profi karrierje során többnyire a pozitív oldalát mutatta.

Aubameyang a múlt vasárnap kimaradt Peter Stöger keretéből, mert nem jelent meg a szombati edzés utáni összetartáson, ezért pedig megbüntette a klub.

A Dortmud péntek este Berlinben a Dárdai Pál vezette Herthával találkozik a Bundesligában. Jelen állás szerint Aubameyang ott lesz a BVB keretében, habár a nemzetközi sajtóhírek szerint valóban egyre közelebb van az Arsenalhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik