HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.15 10:32 Frissítve: 2018.01.15 11:47

BVB: Aubameyangra nagyon kiakadtak, nem tolerál többet a klub!

Mint arról vasárnap beszámoltunk, Pierre-Emerick Aubameyang fegyelmi okokból kimaradt a Borussia Dortmund keretéből a VfL Wolfsburg elleni, gól nélküli döntetlennel végződő bajnokin. A Bild szerint könnyen lehet, hogy a 28 éves gaboni támadó szeretné kiprovokálni, hogy megváljon tőle a német klub.

 

Pierre-Emerick Aubameyang már nem lép többé pályára a Borussia Dortmundban? (Fotó: AFP)

Kiderült, hogy mi volt a pontos oka Aubameyang vasárnapi mellőzésének. A támadó a szombati edzést követően nem vett részt az eligazításon, ez pedig, nagyon úgy tűnik, az utolsó csepp volt a pohárban.

„Van, amit már nem tudunk tolerálni. Ez most már ilyen történet. Nem tudom, mi jár a fejében” – fogalmazott Michael Zorc sportigazgató a Sky Sportsnak.

„Volt egy nagyon vitás beszélgetésünk. Ilyen viselkedést még egyszer sem tapasztaltam nála az évek során. Nyilvánvaló, ez így nem mehet tovább. Ami most zajlik, azt a klub nem tudja tovább tolerálni. Ez mind hatással van a csapatra, ami egyáltalán nem jó.”

Peter Stöger, a csapat vezetőedzője is értetlenül áll a történtek előtt. „Amit egész egyszerűen nem tudok megérteni, hogy szinte mindig jó a kedve, ő egy kedves srác. Azonban én sem látok a fejébe, nem tudom, miért cselekedett így.”

A Bild információi szerint az Arsenal minden követ megmozgat azért, hogy szerződtesse Aubameyangot, akinek – a minden bizonnyal a Manchester Unitedbe igazoló – Alexis Sánchezt kellene pótolnia az „ágyúsoknál”.

Aubameyang eddig 15 bajnoki meccsen 13 alkalommal volt eredményes a Bundesliga jelenlegi szezonjában.

2019.02.23 14:44:22

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Két és fél héttel a kupakiesés után Dárdai Pál Herthája a bajnokságban is kikapott a Bayerntől.

2019.02.17 22:45:08

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „A német bajnokságot az teszi különlegessé és vonzóvá, hogy ott hisznek és bíznak benned, még akkor is, ha olyan fiatal vagy, mint én, hiszen arrafelé nem vesznek külföldről játékost úgy, hogy ne győződnének meg a képességeiről.”

2019.02.12 08:40:24

Német labdarúgás PIETSCH TIBOR

„Ha Petry Zsolt mellé még egy magyar edzőt hoznék, ránk fognák, hogy átvette a hatalmat a magyar maffia...”

2019.02.08 01:05:39

Német labdarúgás HUBER TAMÁS

NS-VÉLEMÉNY. Dárdai és a Hertha lesz a példa.

2019.02.06 19:34:07

Német labdarúgás HUBER TAMÁS, TÓTH ISTVÁN (Berlin)

A müncheniek végig fölényben játszottak, de Hummels kisegítette egyszer a hazaiakat – végül Coman döntött.