BVB: megállapodtak, Aubameyang a PSG-ben folytatja – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 10:59
Francia sajtóértesülések szerint Pierre-Emerick Aubameyang, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund sztárja a Paris Saint-Germainben folytatja a pályafutását.

A Yahoo! Sport francia nyelvű kiadása számolt be róla, hogy mindenben megállapodott egymással a Dortmund és a PSG, ennek értelmében a párizsi klub 70 millió eurót fizet Pierre-Emerick Aubameyang játékjogáért a BVB-nek. Pierre-Emerick Aubameyang játékjogáért a BVB-nek.

A franciák állítólag a támadóval is dűlőre jutottak, és Aubameyang szezononként mintegy 10 millió eurót keres majd új csapatában, az aláíráskor pedig 6 milliós bónusz üti a markát.

A 27 esztendős csatár jövője hónapok óta téma a nemzetközi sportsajtóban, korábban a Real Madrid érdeklődéséről lehetett hallani, az elmúlt időszakban pedig kínai folytatásról is szóltak a hírek.

A Bundesliga mögöttünk hagyott kiírásában 31 találattal gólkirályi címet szerző futballista értékét a transfermarkt.de 65 millió euróra taksálja, míg a szerződése 2020-ban jár le a Dortmundnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik