BVB: évi 50 milliós ajánlat Aubameyangnak Kínából?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.16. 14:44
Elképesztő kínai megaajánlatról számolt be a L'Équipe Pierre-Emerick Aubameyang kapcsán – a Borussia Dortmund sztárját a hírek szerint évi 50 millió eurós fizetéssel csábítják.

Mint a francia portál írja, a Borussia Dortmund sem járna rosszul, a kínai Tiencsin Csüancsien – melynek egyébként a világbajnok Fabio Cannavaro a vezetőedzője – ugyanis 80 millió eurót fizetne a német klubnak Pierre-Emerick Aubameyang játékjogáért, míg a csodálatos formában lévő csatár (37 gól és öt assziszt a 2016–2017-es szezonban) fizetése évente mintegy 50 (!) millió euró lenne.Pierre-Emerick Aubameyang játékjogáért, míg a csodálatos formában lévő csatár (37 gól és öt assziszt a 2016–2017-es szezonban) fizetése évente mintegy 50 (!) millió euró lenne.

A L'Équipe megjegyzi, hiába az álomajánlat, Aubameyang esetében egyelőre szinte biztosan nem opció a kínai bajnokság, és a gaboni támadó a Paris Saint-Germainhez vagy a Real Madridhoz menne inkább.

A német Bild ennek kapcsán emlékeztet: Patrick Kluivert, a PSG sportigazgatója többször is találkozott már Aubameyanggal, és már a Dortmund vezetőségével is felvette a kapcsolatot a játékos megszerzésének ügyében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik