Bundesliga: Bajner bekerült a Borussia meccskeretébe

Vágólapra másolva!
2013.02.15. 17:56
null
Bajner bekerült az Eintracht Frankfurt elleni meccskeretbe (Fotó: Imago – archív)
Bajner Bálint, a Borussia Dortmund második csapatának magyar támadója bekerült az első keretbe az Eintracht Frankfurt elleni hazai bajnokira. Ezt a játékos a Facebook-oldalán jelentette be.

 

„És ott vagyok a keretben!!!" – írta Bajner a népszerű közösségi oldalon, így biztosra vehető, hogy a magyar futballista ott lesz az Eintracht Frankfurt ellen készülő Dortmund mérkőzéskeretében.

Korábban német sajtóhírek már arról írtak, hogy Bajner lehetőséghez juthat, most ezt az információt a játékos is megerősítette.

Dortmundban mindig a péntek délutáni edzést követően jeleni be Jürgen Klopp, hogy kire számít a hétvégi mérkőzésen. Ez történt most is, Bajner tehát készülhet a mérkőzésre.

A Borussia Dortmund csatárgondokkal küzd, ugyanis Robert Lewandowskit kiállították a múlt hétvégi, Hamburg elleni hazai bajnokin (1–4), így gyakorlatilag a 24 éves Julian Schieber maradt az egyetlen center a keretben, igaz, Marco Reus is tud támadót játszani. Emiatt juthat most bizonyítási lehetőséghez a magyar támadó.

A BVB szombaton 18.30-as kezdettel fogadja az Eintracht Frankfurtot a Bundesligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik