Bundesliga: 23 milliót nyert pókeren, mégis ő a legnagyobb lúzer

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.14. 12:27
null
Nem, nem és nem (Fotó: AFP)
Nyert, mégis hatalmas lúzernek érezhette magát Max Kruse, a – Bajnokok Ligájában negyeddöntős – Wolfsburg német válogatott csatára.

 

A német Bild története szerint a 27 éves támadó szerencsés estéje rendkívül balszerencsés véget ért, nem beszélve a folytatásról.

Kruse még októberben Berlinben vett részt egy pókerversenyen, amelyen 75 ezer eurót, átszámítva 23 millió forintot nyert. A futballistáról egyébként közismert, hogy remek kártyajátékos, korábban is ért el jegyzett sikereket a pókerasztal mellett.

Kruse, a pókerarc (Fotó: AFP)
Kruse, a pókerarc (Fotó: AFP)

Nos, az biztos, hogy kártyásnak jobb, mint pénzszállítónak, hiszen Kruse még aznap este elvesztette a 75 ezer eurót. A történet szerint a futballista egyszerűen egy taxiban felejtette a pénzt rejtő táskát. Kruse ezt követően jelentette a pénz eltűnését a rendőrségen, de a táskának nyoma veszett.

De nem ez volt az utolsó pofon. A csatárt még a Wolfsburg vezetése is megbüntette, miután tudomást szereztek arról, hogy játékosuk engedély nélkül részt vett egy berlini pókerversenyen. A klub 25 ezer eurós büntetést szabott ki rá, azaz Kruse 75 ezer eurós nyereményéből 100 ezer eurós bukta lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik