Bayern: csapás Guardiolának, újabb hátvéd dőlt ki hetekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.31. 14:40
Német sajtóértesülések szerint megsérült a Bayern München spanyol válogatott játékosa, Javi Martínez, és hosszabb kihagyásra kényszerül.

Egyes források (sport1.de) szerint az is előfordulhat, hogy műteni kell a védő- és középpályásposzton is bevethető Martínez térdét. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs. Az első információk arról szóltak, hogy biztosan kihagyja a Juventus elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését, felépülése több hetet vehet igénybe.

A 27 éves Javi Martíneznek nincs szerencséje a sérülésekkel. A 2014–2015-ös szezont teljes egészében ki kellett hagynia, de a jelenlegi idényben is volt már egy két hónapos kényszerű szünete.

A Bayern München sérültjeinek listája egyre hosszabb, főként a hátvédeket tekintve borús a helyzet. A bajorok nemrég elvesztették Jérome Boatenget, mellette Mehdi Benatia, Rafinha és Juan Bernat is maródi.

A Bayern München vasárnap a Hoffenheim ellen lép pályára a Bundesliga 19. fordulójában.A Kicker szerint könnyen lehet, hogy az újabb sérülés miatt a klub új játékos után néz a téli átigazolási időszak hátralévő részében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik