Bayern: „Robben nem távozik, köszönettel tartozunk neki"

Vágólapra másolva!
2013.05.27. 19:41
Matthias Sammer, a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München labdarúgócsapatának sportigazgatója állítja: Arjen Robban, a holland középpályás a következő szezont is náluk tölti, a sajtóban megjelent hírek az átigazolásáról kitaláción alapulnak.

„Rengeteg ostoba sztorit gyártottak az idén Németországban, és ezeknek Robben is az áldozata volt. Még két évig szerződés köti a klubunkhoz, és megígérhetem: a következő szezonban is a Bayern München játékosa lesz" – mondta a bajorok sportigazgatója a De Telegraafnak.

Mint ismert, a Bayern München Arjen Robben 89. percben lőtt góljával 2–1-re legyőzte a Borussia Dortmundot a BL szombati londoni döntőjében. A finálé legjobbjának megválasztott holland játékos távozásával kapcsolatban már hónapok óta keringenek a hírek Németországban, összehozták már a Manchester Cityvel, a Chelsea-vel, a Galatasarayjal és a Real Madriddal is, de Sammer szerint ezeknek semmi alapja sincs.

„Arjen elképesztő játékos, és a BL-döntő estéje valószínűleg pályafutása legfontosabb epizódja volt. Rengeteg keserűség után végre bebizonyította, hogy igazi bajnok, az egész klub köszönettel tartozik neki" – tette hozzá Sammer.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik