Bayern: „Nem adjuk kölcsön” – Kahn megvédte a klub döntését

Vágólapra másolva!
2020.06.01. 12:14
null
Alexander Nübel és Manuel Neuer egy csapatban a nyártól (Fotó: AFP)
Oliver Kahn, a Bayern München legendás játékosa és az egyesület igazgatóságának tagja szerint a klub nem adja kölcsön a nyáron érkező Alexander Nübelt, hiába lesz valószínűleg csupán tartalék Manuel Neuer mögött.

 

A Schalkétól távozó kapus szerződtetését január elején jelentette be a Bayern, és bár sokan arra számítottak, hogy ez Neuer távozását vetíti előre, a rutinos futballista nemrégiben új megállapodást írt alá, melynek értelmében további három évig a klub játékosa marad.

Nübelre így minden bizonnyal a másodhegedűs szerepe vár, ezzel azonban együtt kell élnie, ha hosszú távon gondolkodik a Bayernnél.

„Ezt az utat kell járnia, el kell fogadnia a helyzetét Manuel Neuerrel, hogy egy nap majd ő legyen az első számú kapus. Nem szeretnénk kölcsönadni, boldogok vagyunk, hogy Alex csatlakozik hozzánk, semmi sem jobb annál, ha van két kiváló kapusod” – mondta Oliver Kahn.

A korábbi kiváló kapust megkérdezték arról is, jól tette-e Nübel, hogy a Schalkénál való rendszeres játéklehetőséget a Bayern kispadjára cseréli.

„Nagyon korai lenne most megítélni a döntését, előbb érkezzen meg Münchenbe és illeszkedjen be, utána meglátjuk. Nem könnyű helyzet ez.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik