Bayern: Neuert bosszantja, hogy szivárogtatnak a tárgyalásokról

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.19. 15:37
null
Manuel Neuert bosszantja, hogy szivárogtatnak a tárgyalásokról (Fotó: AFP)
Manuel Neuert, a Bayern München labdarúgócsapatának kapusát egyre jobban bosszantja, hogy információkat szivárogtatnak a szerződése meghosszabbításáról szóló tárgyalásokról – írja az AFP német sajtóhírekre hivatkozva.

 

„Mióta itt vagyok, minden megbeszélés titkos volt, sosem szivárgott ki semmi. Most viszont sok minden megjelenik a lapokban, annak ellenére, hogy gyakran nem is igaz, amit írnak. Ez bosszant, a Bayernnél nem ehhez szoktam hozzá” – mondta a Bildnek Manuel Neuer.

Sajtóhírek szerint a 34 éves kapus és ügynöke, Thomas Kroth ötéves szerződéshosszabbítást és idényenkénti 20 millió eurós fizetést szeretne kiharcolni. A német rekordbajnok vezetősége állítólag hajlik az alkura, ám csak 2023-ig szóló (plusz egyéves opciót tartalmazó) kontraktust kész aláírni – emiatt pedig egyelőre megakadtak a tárgyalások.

„Szeretnék aláírni egy olyan szerződést, amely nekem és a Bayernnek is megfelel. Jól akarok teljesíteni, 100 százalékot beleadni, és ezzel segíteni a csapatnak. A feltételeknek azonban megfelelőeknek kell ehhez lenniük” – mondta a bajor együttest 2011 óta erősítő kapus.

Neuert arról is megkérdezték, nem fél-e attól, hogy hamarosan már nem ő lesz a német válogatott első számú kapusa.

„Amíg jól teljesítek, én fogok játszani. Legalábbis ez az én feltételezésem” – fogalmazott a 92-szeres válogatott Neuer.

A Bayern már szerződtette a Neuerlehetséges utódjának tartott Alex Nübelta Schalkétól, és lapinformációk szerint Marc-André ter Stegenre iskivetné a hálóját,amennyiben nem sikerül gyorsan megegyezni a klub jelenlegi első számú kapusával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik