Bayern: Götze nem elégedett a helyzetével – Müller

Vágólapra másolva!
2016.03.27. 08:42
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München támadója, Mario Götze ritkán jut játéklehetőséghez, éppen ezért csapattársa, Thomas Müller szerint elégedetlen jelenlegi helyzetével. Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya viszont számít rá, noha elismeri, Götze távol van legjobb formájától.

„Beszéltem Götzével, és úgy érzem, nem teljesen elégedett a csapatban betöltött szerepével. De nem én vagyok Mario ügynöke, nem nyilatkozom a jövőjéről” – mondta Thomas Müller.Thomas Müller.

Német sajtóinformációk szerint nem kizárt, hogy Götze a nyáron visszatér korábbi klubjához, a Dortmundhoz.

Az esettel kapcsolatban megszólalt Joachim Löw is.

„Értem, hogy mi a helyzet Götzével a Bayern Münchennél, már amennyire távolról meg tudom ítélni, régóta sérült és nagyon fontos mérkőzéseket hagyott ki a szezonban” – mondta Joachim Löw.

„Az edzéseken észrevettem, hogy Götze erőnléte és formája visszaesett ahhoz képest, ahol sérülése előtt tartott. Látszik rajta, hogy meccshiánya van, ennek ellenére biztosan számítok rá az Európa-bajnokságon.”

„Érdemes őt támogatni, mert olyan dolgokra képes a labdával, amire csak kevesen. Tegnap este beszéltem vele, a helyzetéről a Bayern Münchennél, és úgy döntöttünk, jövő héten pályára lép Olaszország ellen.”

A német labdarúgó-válogatott kedd este az olaszokkal csap össze felkészülési mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik