Bayern: meglepő fordulatot hozhat Mario Götze karrierje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.26. 18:14
Minden bizonnyal kevesen lepődnének meg azon, ha Mario Götze 2016 nyarán elhagyná a Bayern Münchent. Igen, a már hetek óta ismert edzőváltás ellenére sem szeretne maradni a világbajnok támadó.

Mario Götze 2013 nyarán érkezett a Bayern Münchenhez, méghozzá a legnagyobb rivális Borussia Dortmundtól 37 millió euróért cserébe. A klubváltás nem jött be Götzének, aki a 2015–2016-os szezonra teljesen kiszorult a bajor sztárcsapatból, a jelenlegi idényben csupán 12 tétmérkőzése van, igaz, a sérülések sem kerülték el.

A Götze eligazolásáról szóló pletykák tavasszal felerősödtek, számos külföldi topklub neve vetődött fel, köztük a Jürgen Klopp vezette Liverpoolé.

A sport1.de információi szerint azonban Götze nem szeretne légiósnak állni, inkább Németországon belül váltana klubot. Ebben az esetben azonban csak egyetlen csapat jöhetne szóba. A támadó nevelőklubja, a Borussia Dortmund.

Götze állítólag már egy évvel ezelőtt is örömmel „hazatért” volna, de a Bayern részéről szó sem lehetett elválásról. Mostanra már a bajorok is hajlanak az üzletre, amely 20 millió eurót mozgathat meg.

Mario Götzét 2017 nyaráig köti szerződés a Bayern Münchenhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik