Bayern: Lewandowski a Realban? Az ügynök olajat spriccelt a tűzre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.07. 12:27
Csak nem nyugszik a pletyka, miszerint Robert Lewandowski 2016 nyarán elhagyja a Bayern Münchent, és a Real Madrid labdarúgója lesz. A hétvégén a lengyel csatár ügynöke spriccelt egy kis olajat a tűzre.

Szombat este sorozatban ötödik alkalommal választották meg Lewandowskit Lengyelország legjobb labdarúgójának, a Pilka Nozna sportlap díjátadó ünnepségén Nemanja Nikolicsot is díjazták. a Pilka Nozna sportlap díjátadó ünnepségén Nemanja Nikolicsot is díjazták.

Lewandowski a Bayern München szombat esti, Leverkusen elleni német bajnoki mérkőzése miatt nem tudott jelen lenni a gálán, helyette ügynöke, Cezary Kucharsk vette át az elismerést.

A menedzsert megkérdezték a hetek óta keringő pletykákról, miszerint a 2015–2016-os szezonban eddig 29 mérkőzésen 27 gólt szerző csatár a spanyol fővárosban köthet ki. „Azt kérdezik, mi a helyzet a Real Madriddal? Annyit mondhatok, hogy van benne valami” – fogalmazott sejtelmesen, mégis sokat mondóan Cezary Kucharsk.

Lengyel hírforrások, többek között a Polsat Sport, természetesen azonnal hozzátették, hogy Lewandowski minden idők legdrágább lengyel labdarúgója lehet, ha a Real Madridhoz szerződik. Carlo Ancelotti, a Bayern irányítását a nyáron átvevő vezetőedző korábban már leszögezte, hogy ragaszkodik Lewandowskihoz.

A labdarúgók piaci értékével foglalkozó transfermarkt.de jelenleg 70 millió euróra taksálja a lengyel támadót, aki 2014 nyarán szerződése lejártával ingyen került a Dortmundtól a bajor sztárcsapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik