Bayern: „Kinyírjuk a játékosokat, túl sokat kérünk” - Guardiola

Vágólapra másolva!
2014.09.22. 17:12
Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője szerint a szezon jelenlegi szakaszában nem fontos, hogy csapata hányadik helyen áll a tabellán.

A Bayern München a hétvégén a kieső helyen álló Hamburg otthonában játszott 0–0-s döntetlent, jelenleg két győzelemmel és két döntetlennel áll a Bundesliga tabellájának negyedik helyén, a Hoffenheim, a Mainz és az éllovas Paderborn előzi meg – mindhárom jobb gólkülönbségével.A Bayern München a hétvégén a kieső helyen álló Hamburg otthonában játszott 0–0-s döntetlent, jelenleg két győzelemmel és két döntetlennel áll a Bundesliga tabellájának negyedik helyén, a Hoffenheim, a Mainz és az éllovas Paderborn előzi meg – mindhárom jobb gólkülönbségével.

„A tabella jelenleg nem fontos, kizárólag saját eredményeinkre és teljesítményünkre kell fókuszálnunk” – kezdte mondandóját a Bayern menedzsere, majd kitért a listavezető újoncra is, aki ellen a következő fordulóban, kedden lép pályára a címvédő az Allianz Arénában.

„A Paderborn lenyűgöző, tudjuk miért állnak ott ahol. Keményen fognak játszani ellenünk is, hiszen nincs mit veszíteniük.”

Ezt követően a korábbi barcelonai sikerkovács kisebb kritikát fogalmazott meg a zsúfolt futballnaptárral kapcsolatban.

„Kinyírjuk a játékosokat, túl sokat kérünk és várunk el tőlük. Több szabadidőre van szükségük, hogy kipihenhessék magukat. Ez nem csak a Bayern, a Dortmund és a Leverkusen labdarúgóira is vonatkozik. Lehetetlen háromnaponta pályára lépni ugyanazokkal a játékosokkal” – tette hozzá a vezetőedző, aki szerint ha legyőzik az újoncot kedden, a müncheni Oktoberfestre is kilátogathatnak a keret tagjaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik