Bayern: „Azért szerződtettek, mert én vagyok az egyik legjobb”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.22. 17:27
null
Benjamin Pavard (fehérben) a következő idényben már James Rodríguez csapattársa lehet – ha a kolumbiai marad a Bayernnél (Fotó: AFP)
Duzzad az önbizalomtól Benjamin Pavard, a VfB Stuttgart világbajnok labdarúgója, aki a nyártól a Bayern Münchennél folytatja pályafutását. A francia védő úgy véli, a bajorok azért döntöttek a szerződtetése mellett, mert posztján a Bundesliga egyik legjobbja.

 

„A Bayern nem csak egy lövés miatt szerződtetett engem – utalt Pavard az Argentína elleni bombagóljára a tavalyi világbajnokság nyolcaddöntőjében. – Hanem azért, mert én vagyok az egyik legjobb védő a Bundesligában. Technikailag és védekezésben is erős vagyok. Duzzadok az önbizalomtól és éhes vagyok a sikerekre. Miután megnyertük a világbajnokságot, rendkívül motivált lettem, hogy még több címet hódítsak el.”

A 23 esztendős, jobbhátvédként és belső védőként is bevethető Pavard-ért 35 millió eurót fizet a Bayern München a Stuttgartnak. A két klub hivatalosan még nem jelentette be a labdarúgó klubváltását, ám Hasan Salihamidzic, a bajorok sportigazgatója már januárban elismerte, hogy Pavard Münchenbe igazol.

„A Bayernnek nem mondhatsz nemet. Németország legjobb klubja és mindig rengeteg trófeát nyer” – mondta a francia Canal Football Clubnak Pavard, aki ötéves szerződésben állapodott meg a német rekordbajnokkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik