Bayern: célegyenesben a világbajnok védő szerződtetése

Vágólapra másolva!
2019.04.15. 12:15
null
Benjamin Pavard a nyártól a Stuttgart mezét a Bayern Münchenére cseréli (Fotó: AFP)
Hétfőn orvosi vizsgálatra érkezik Münchenbe Benjamin Pavard, a VfB Stuttgart védője, aki a nyártól a Bayernben folytatja pályafutását – írja a Kicker.

 

Már tavaly nyár óta folyamatosan téma a német sajtóban, hogy Benjamin Pavard a Bayern Münchenhez igazol. Idén januárban Hasan Salihamidzic sportigazgató bejelentette, hogy a világbajnok védő a következő idényt már a bajoroknál tölti, sajtóhírek szerint 35 millió euróért veszik meg a VfB Stuttgarttól.

A transzfer a célegyeneshez érkezett, ugyanis a Kicker beszámolója szerint a 22 éves védő hétfőn orvosi vizsgálatra érkezett Münchenbe – ez pedig a klubváltások előtt általában az utolsó lépések egyike.

Az oroszországi vb legszebb gólját szerző Pavard a Lille-ben lett profi futballista, 2016 óta erősíti a Stuttgartot, melynek színeiben a mostani idényben 24 Bundesliga-találkozón lépett pályára.

Mint arról beszámoltunk, a Bayern München egy másik világbajnok védőt is igazolt: Lucas Hernandez 80 millió euróért érkezik a hírek szerint az Atlético Madridtól. Uli Hoeness klubelnök pedig elmondta: sohasem látott költekezésbe fognak a bajorok a nyáron, így további játékosok érkezése várható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik