Bayern: a kapustárs nem tartja reálisnak Nübel érkezését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.24. 16:44
null
Sven Ulreich szerint egy 22 éves kapus céljait nem szolgálja, ha Manuel Neuer mögött ül a kispadon (Fotó: AFP)
A Bayern München jelenlegi cserekapusa, Sven Ulreich nem hiszi, hogy komoly valóságalapja lenne annak a pletykának, mely szerint csapata le akarná igazolni a Schalke tehetséges hálóőrét, Alexander Nübelt.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Schalkéban idén kezdőkapussá váló Alexander Nübel menedzsere szívesen látná a Bayern Münchenben 22 éves védencét. A német sportsajtó megosztott a kérdésben: az idén 18 bajnokin pályára lépő kapus valóban a Bayernbe tart-e, vagy menedzsere csak ezzel az állítással akar minél jobb szerződést kiharcolni neki a gelsenkirchenieknél.

A Bayernben szűk négy év alatt Manuel Neuer helyetteseként 67 tétmérkőzésen futballozó Sven Ulreich szavai alapján az utóbbi verzió lehet a valószínűbb.

„Nem hinném, hogy az a célja 22 évesen, hogy Manu mögött üljön a kispadon. Aligha ezt szeretné – reagált a pletykákra a 30 éves labdarúgó a Bild hasábjain. – Azt gondolom, ha váltani fog, azt azért teszi, hogy játéklehetőséghez jusson. Ilyen szempontból jelenleg nem lenne értelme a Bayernbe jönnie. Manuelnek 2021-ig van szerződése és vitathatatlan a szerepe a csapatban" – tette hozzá Ulreich, akinek szintén 2021 nyarán jár le a kontraktusa a bajor csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik