Bundesliga: megpuszilta edzőjét, távoznia kellett a Darmstadt játékosának

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.07. 11:49
Szokatlan ok miatt nem volt maradása a Darmstadtnál Filip Stojilkovicnak (Fotó: Getty Images)
Furcsa eset miatt (is) kellett kölcsönbe távoznia a másodosztályú Kaiserslauternhez a német élvonalbeli Darmstadt svájci korosztályos válogatott játékosának, Filip Stojilkovicnak, aki a hírek szerint a csapat karácsonyi buliján próbált több játékidőt kicsikarni Torsten Lieberknecht vezetőedzőtől, akit finoman fogalmazva sem hatottak meg a játékos módszerei.

A svájci Blickre hivatkozva írta meg a német Bild, hogy a télen nagy erősítésekbe kezdett a 2. Bundesligában a kiesés elől menekülő, csupán 15. helyezett Kaiserslautern, a csapathoz ugyanis hatan érkeztek, köztük az élvonalbeli Darmstadttól a svájci U-válogatott Filip Stojilkovic, akit az elmúlt hónapok furcsaságai után az idény végéig adtak kölcsön.

A lap szerint a svájci játékosnak azok után nem volt maradása a csapatnál, hogy a karácsonyi bulin Torsten Lieberknecht vezetőedzőtől nagyon hevesen próbált több játékidőhöz jutni, s arról beszélt, hogy ha ő játszana, elindulna felfelé a csapat.

Stojilkovic azonban itt még nem állt meg, kérésére azzal próbált volna ráerősíteni, hogy egy puszit adott Lieberknecht kopasz fejére, de ez finoman fogalmazva sem nyerte el a szakember tetszését, akinek korábbi nyilatkozata is értelmet nyert:

„Elégedetlen voltam vele a pályán és azon kívül is”

– mondta korábban Stojilkovicról Lieberknecht.

„Én lezártam ezt a dolgot. Fiatal játékos vagyok és minden tapasztalat továbbvisz az utamon” – mondta immár a svájci labdarúgó, akit csak kölcsönadott a Darmstadt a Kaiserslauternnek, melynek vételi opciója van, de az sem kizárt, hogy a történtek után Stojilkovicnak még szembe kell néznie Lieberknechttel, ugyanis a játékosnak 2027-ig érvényes a szerződése a Darmstadtnál.

Stojilkovic egyébként ebben az idényben csupán nyolc mérkőzésen kapott lehetőséget a Darmstadtnál, s gólt nem szerzett, ugyanakkor a Kaiserslauternnél nem kezdett rosszul, hiszen megszerezte első gólját az idényben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik