Németország: szenzációs fordítás, a 92. percben még kettővel vezettek, mégis kikaptak

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.09. 10:09
null
A hazaiak öröme a győztes gól után (Fotó: Imago Images)
Nem mindennapi mérkőzést játszottak a német Regionalliga (negyedosztály) Délnyugati csoportjának nyitó fordulójában. Az FSV Frankfurt úgy győzte le 4–3-ra a TSV Schott Mainzot, hogy a találkozó 92. percében még kétgólos hátrányban volt.

 

Múlt hét pénteken elrajtolt a német negyedosztályú labdarúgó-bajnokság (Regionalliga) Délnyugati csoportja is, az első forduló záró meccse pedig nem várt fordulattal ért véget.

Az FSV Frankfurt a TSV Schott Mainzot fogadta, a találkozón pedig a hosszabbításig úgy tűnt, vendégsiker születik, a mainziak ugyanis a 90. perben megszerezték a harmadik találatukat, és kétgólos előnyt alakítottak ki. A hazai csapat azonban nem adta fel, a rendkívül hosszú ráadásban háromszor is (a 92., a 97. és a 99. percben) betalált, és megfordította a mérkőzést.

Érdekesség, hogy mindkét klubnak van magyar kötődése. Kalmár Zsolt, a DAC jelenlegi középpályása korábban fél évet játszott kölcsönben a frankfurti együttesben, míg Székely György, a Paks és az Újpest korábbi U20-as válogatott kapusa a mainziakat erősítette.

A találkozó jegyzőkönyve (Fotó: flashscore.com)
A találkozó jegyzőkönyve (Fotó: flashscore.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik