Dortmund: hatan távoznak, van-e köztük FTC-kiszemelt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.04. 19:11
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata bejelentette, hogy hat játékosa – Oguzhan Kefkir, Tammo Harder, Domagoj Drozdek, Marvin Ducksch, Mark-Patrick Riedl és Steffen Göcke – távozik a klubtól.

A hat távozó közül a csatár Ducksch a legnagyobb név, a BVB első csapatában hatszor szerepelt, a Paderbornhoz kölcsönadva további kilenc Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára. A Dortmund második csapatának menedzsere, Ingo Preuss a ReiverSportnak megerősítette, hogy a hatos tagjai mind távoznak a szezon végén.Ingo Preuss a ReiverSportnak megerősítette, hogy a hatos tagjai mind távoznak a szezon végén.

Mint arról beszámoltunk, Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a múlt héten tudatta, hogy dortmundi játékosokat is figyel a magyar bajnok – a zöld-fehérek és a BVB között együttműködési szerződés van. Az FTC elsősorban védőt és csatárt keres, bár nem kommunikálta a kiszemeltek nevét. Tammo Harder és Marvin Ducksch is támadó, utóbbi megszerzése elképzelhető, hogy reális opció. Ducksch 2018. június 30-ig rendelkezik élő szerződéssel a Dortmundnál, de a csapatmenedzser bejelentése szerint nyári klubváltása már biztosra vehető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik