Németország: ezért esett kútba a magyar játékos szerződtetése

Vágólapra másolva!
2015.09.10. 08:26
Nem sokon múlt, hogy a héten az NB II-es Ajkával szerződést kötő Stieber András a német harmadosztályban folytassa a pályafutását.

Stieber Zoltán öccse július végén a német profi labdarúgók szervezetének (VDV) edzőtáborában készült, amin részt vett a Ferencvárostól távozó Philipp Bönig is. A magyar középpályás ezt követően a német harmadosztályú bajnokságban szereplő Rot-Weiss Erfurtnál kapott lehetőséget a bizonyításra.a német profi labdarúgók szervezetének (VDV) edzőtáborában készült, amin részt vett a Ferencvárostól távozó Philipp Bönig is. A magyar középpályás ezt követően a német harmadosztályú bajnokságban szereplő Rot-Weiss Erfurtnál kapott lehetőséget a bizonyításra.

Sikeres volt a próbajáték, hiszen Stieber felkészülési mérkőzésen duplázott, majd tárgyalások kezdődtek a klub és a játékos között. Megegyezés azonban nem született. Az Aston Villa korábbi játékosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, a probléma az volt, hogy nem volt meg a kellő anyagi háttér, kölcsön kellett volna adni valakit ahhoz, hogy ő aláírhasson.

A megállapodás tehát nem jött létre, így Stieber András a német harmadosztály helyett az NB II-es Ajkánál kötött ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik