Hertha: Azonnal állj fel, és vissza a pályára! – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 10:18
A német Bild szerint kérdésessé válhat Jens Hegeler helye a Hertha BSC kezdőcsapatában, miután a Werder Bremen elleni, 1–1-re végződő bajnokin Dárdai Pál vezetőedző nem volt teljesen elégedett vele – egy alkalommal alaposan rá is rivallt. A magyar tréner ugyanakkor elmondta: tiszteletre méltó, ahogy Hegeler összeszedte magát a második félidőre.

A Hertha–Werder bajnoki 25. percében a középpályás a földön maradt egy fejpárbajt követően, majd az oldalvonal mellett ápolták, így a berlinieknek emberhátrányban kellett védekezniük, Dárdai ki is kelt magából.A Hertha–Werder bajnoki 25. percében a középpályás a földön maradt egy fejpárbajt követően, majd az oldalvonal mellett ápolták, így a berlinieknek emberhátrányban kellett védekezniük, Dárdai ki is kelt magából.

„Odaszóltam neki: Azonnal állj fel, és vissza a pályára! A gól [ezt rögtön az incidens után, a 26. percben kapta a Hertha – a szerk.] nem az ő hibája volt, de az első félidejét el kell felejtenie. A szünetben összekapta magát, és a második félidőben jó teljesítményt nyújtott. Tiszteletreméltó, ahogy összeszedte magát, ez volt a helyes reakció!” – idézi Dárdait a Bild.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik