1860 München: a kirúgott edző öt hibája - de hogy jön a képbe Simon?

Vágólapra másolva!
2015.02.18. 10:36
Immár másodszor váltott edzőt a gyenge bajnoki szereplés miatt a német második ligás 1860 München labdarúgócsapata – Ricardo Moniz után Markus von Ahlennek is mennie kellett. A müncheni Abendzeitung összeszedte Von Ahlen hibáit, amelyek a menesztéshez vezettek – egy pontban Simon Krisztián neve is szóba kerül.

Von Ahlen „bűnlajstroma” az Abendzeitung szerint: a Darmstadt elleni, kirúgását megelőző mérkőzésen alkalmazott teljesen negatív taktika, tehetetlenség a kispadon, a csapat fejlődésképtelensége, a furcsa igazoláspolitika és az, hogy nem volt megfelelő háttérstábja.

A lap a negyedik pontban megemlíti: különös, hogy az Újpestből igazolt, magyar válogatott Simon Krisztián Von Ahlen kifejezett kívánságára került az 1860 Münchenhez, ehhez képest a Heidenheim ellen csak csereként lépett pályára, Darmstadtba meg ugyan elvitte az edző, de az utazó keretből egyedüliként nem nevezte a mérkőzésre.

A müncheniek vezetősége egyelőre új edzőt keres: az első számú jelölt Uwe Neuhaus volt, ám ő nem fogadta el a felkérést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik