Bayern: Lewandowskinál CR jobb a németeknél, de már bánja

Vágólapra másolva!
2015.01.13. 16:15
null
Ma már előrébb tenné csapattársait Robert Lewandowski (Fotó: Action Images)
Robert Lewandowski, a lengyel válogatott csapatkapitányaként szavazhatott az Aranylabda-jelöltekre, utólag már sajnálja döntését.

 

A Bayern München csatára az első helyen – a végső győztes – Cristiano Ronaldót jelölte meg, csapattársát, a harmadik helyen végző Manuel Neuert a második helyre tette, őt követte a szintén bayernes Bastian Schweinsteiger. A lengyel ma már másképp döntene.

„Hiba volt Cristiano Ronaldót Manuel Neuer elé tennem. Ha újra kitölthetném a szavazócédulát, biztos, hogy Neuer neve szerepelne az első helyen” – idézte a Welt a bánatos Lewandowskit, aki egy év múlva már átgondoltabban szavazhat, feltéve, ha ő marad a lengyelek csapatkapitánya.

„Sajnálom Manut – folytatta a támadó – meglepett, hogy még a második helyre sem ért oda, illetve az is, hogy milyen nagy fölénnyel végzett az élen Ronaldo. Manuel rendkívüli kapus és nagyszerű ember.”

Manuel Neuer az Aranylabda-szavazáson 0.04 százalékkal maradt le a második helyezett Lionel Messi mögött, őt három Bayern-játékos (Robben, Müller, Lahm) követte a végső sorrendben.

Robert Lewandowskival ellentétben Manuel Neuert annyira nem zavarta, hogy nem ő lett 2014 aranylabdása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik