Oliver Kahnt 25 ezer euróra büntette csapata, a Bayern München

Vágólapra másolva!
2007.12.11. 16:02
Huszonötezer eurós büntetést kapott Oliver Kahn, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München kapusa. A bajorok klubvezetői azonban bővebben nem kívántak nyilatkozni az okokról.
Oliver Kahnnak ezúttal sokba kerültek a kritikái
Reuters
Oliver Kahnnak ezúttal sokba kerültek a kritikái
Oliver Kahnnak ezúttal sokba kerültek a kritikái
Reuters
Oliver Kahnnak ezúttal sokba kerültek a kritikái

Oliver Kahnt megbüntette a bajor klub vezetősége, így a veterán hálóőrnek huszonötezer eurót kell befizetnie, ráadásul kizárták Hertha BSC elleni Bundesliga-mérkőzésre készülő keretből is.

A nyolcvanhatszoros válogatott hálóőr megrovásának okairól Ottmar Hitzfeld, a Bayern München vezetője sem nyilatkozott, azonban a szakember annyit elárult, hogy fegyelmi vétségek miatt kell fizetnie a kapusnak.

Azonban egyes értesülések szerint a hálóőrt amiatt büntette meg a vezetőség, mert egy korábbi a kicker sportlapnak adott interjújában élesen kritizálta két csapattársát, Franck Riberyt és Luca Tonit a gárda két nyáron igazolt klasszisát.

„Egy-két embernek meg kell értenie azt, hogy itt nem két-három játékosra épül a csapat. A Bayern nem Olympique Marseille vagy Fiorentina, hanem inkább AC Milan, Real Madrid, Barcelona és Manchester United" – mondta Kahn az interjúban.

Kahn egyébként ebben a szezonban csupán tizenkét bajnoki mérkőzésen lépett pályára, hiszen könyöksérüléssel bajlódott. A szombati találkozón Berlinben Michael Rensing helyettesíti majd őt Berlinben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik