A marseille-i elnök szerint Ribéry csütörtökön ír alá Münchenben

Vágólapra másolva!
2007.06.06. 13:52
Pape Diouf marseille-i klubelnök szerint Franck Ribéry csütörtökön vesz részt a kötelező orvosi vizsgálatot és utána aláírja szerződését a Bayern Münchenhez. A középpályás szerdán pályára lép a francia labdarúgó-válogatott Grúzia elleni Európa-bajnoki selejtezőjén, majd némi pihenés után utazik a baj városba.
Franck Ribéry csütörtökön repül Münchenbe
Franck Ribéry csütörtökön repül Münchenbe
Franck Ribéry csütörtökön repül Münchenbe
Franck Ribéry csütörtökön repül Münchenbe

„Ma állapodunk meg a Bayernnel, míg Ribéry csütörtökön repül Münchenbe” – jelentette ki Diouf a L’Equipe-nek.

A Eurosport úgy tudja, a kiváló irányító 25 millió euróért igazol a Bayernhez, fizetése évi 4 millió euró lesz. Ribéry személyében már a második „nagyhalat” szerezte meg a müncheni sztárcsapat, a napokban az olaszok világbajnok csatára, az elmúlt években a Fiorentinát erősítő Luca Toni került a bajorokhoz.


Nemzetközi médiaértesülések szerint Ribéry helyére az FC Barcelonában szereplő Ludovic Giuly kerül Marseille-be, de Pape Doiuf egyelőre nem erősítette meg hírt.

„Jelenleg ez még csak a Barcelona-játékos vágya. Tudnunk kell, milyen kondíciók mellett vásárolhatjuk meg. Most annyit mondhatok: nem szeretnénk túl sok pénzt fordítani futballistáink fizetésére. Nem követhetjük el ugyanazt a hibát, amit már megtettük Didier Drogba eladása után” – szögezte le az OM első számú vezetője.


A Bayern München eddig 57 millió eurót költött a nyáron játékosok vásárlására. Ribéry 25 milliója mellett Luca Toniért 11, Marcell Jansenért és Ernesto Sosáért 10-10 millió eurót kellett kifizetni. Ehhez képest már csak „aprópénznek” számított a Jan Schlaudraffért átutalt egymillió, Hamit Altintop pedig ingyen érkezett.

A hírek szerint még két játékos érkezhet a Bayernhez: Zé Roberto a Santostól és Boulahrouz a Chelsea-től.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik