Huszonöt millió eurót „pumpálnának” befektetők a Herthába

Vágólapra másolva!
2007.04.25. 16:00
Megoldódhat a Hertha BSC labdarúgócsapatának nehéz anyagi helyzete, ugyanis egy berlini befektetőcsoport 25 millió euróval segítené ki az együttest. Jens Lehmann megszerzése továbbra is téma a fővárosi együttesnél.
Jens Lehmann
Jens Lehmann
Jens Lehmann
Jens Lehmann

A nagy múltú Hertha BSC csapata komoly adóssággal küzd, körülbelül 46 millió euró a tartozásuk. Most azonban lehetőség nyílik arra, hogy ezt a komoly adósságállományt 2010-re nagyjából megfelezzék, ugyanis berlini befektetők 25 millió eurót „pumpálnának” a klubba.

De nem csak a deficit eltüntetése a cél a fővárosi együttesnél, hanem az is, hogy minél jobban megerősítsék a csapatot. Jens Lehmann, az Arsenal kapusának érkezése már hónapok óta beszédtéma a klubnál, és most úgy érzik, a befektetők érkezésével vissza lehet csábítani a Bundesligába a válogatott hálóőrt.

A 37 éves kapus szerződése nyáron jár le az angol klubnál, de várhatóan hosszabbítanak a felek. A rutinos játékos mellett több nagy sztár leigazolását is tervezik, a cél, hogy 1931 után újra megnyerjék a német bajnokságot.

Lehmannt egyébként élesen kritizálta edzője, Arséne Wenger, mivel a kapus gyakran hajlamos elveszteni a fejét. A német hálóőr a hétvégi, Tottenham elleni meccsen már a nyolcadik sárga lapját gyűjtötte be a bajnokságban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik