Hajnal Tamásra már az Aachen csapata is szemet vetett

Vágólapra másolva!
2007.04.05. 15:20
Több klub is szeretné megszerezni Hajnal Tamást a Kaiserslauterntől. A középpályás legújabb kérője az Aachen, az Alemannián kívül a Mainz, a Hannover és a Karlsruhe is szívesen látná soraiban a magyar játékost, akit – amennyiben nem jut fel a Lautern – 400 ezer euróért vihetnek.
Hajnal Tamás (jobbra)
Hajnal Tamás (jobbra)
Hajnal Tamás (jobbra)
Hajnal Tamás (jobbra)

Magyar játékos is lehet az Alemannia Aachen keretében a következő szezontól, a 2006 nyarán feljutott együttes ugyanis Hajnal Tamást szeretné leigazolni.

A HAJNAL TAMÁSSAL KÉSZÜLT INTERJÚT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN OLVASHATJÁK!
Az irányító középpályás jelenleg a másodosztályban szereplő Kaiserslautern alkalmazásában áll, de a Rajna-Pfalziak várhatóan nem kerülnek vissza az élvonalba. A magyar futballistát ellenben 400 ezer euróért ki lehet vásárolni a szerződéséből.

A 26 éves játékos alapember volt az idei szezonban a Kaiserslauternnél, 26 bajnokin ötször volt eredményes. Korábban is megfordult már a Bundesligában, a Schalke együttesében nyolc bajnokit teljesített.

Amúgy nem az Aachen az egyetlen klub, amely Hajnal aláírását szeretné megszerezni: a kicker című magazin szerint a Hannover, a Mainz és a Karlsruhe is a kérők között van.

Az Aachen jelenleg a kilencedik helyen áll, de a kiegyenlített erőviszonyokra jellemző, hogy mindössze négy ponttal előzi meg a már kiesésre álló Arminia Bielefeld és Borussia Dortmund együttesét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik