DVTK: Bódog Tamás nem mondhatott nemet erre az ajánlatra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.09. 15:49
Mint megírtuk, Bódog Tamást nevezték ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK új vezetőedzőjének. Az ötszörös magyar válogatott korábbi hátvéd a Bröndby másodedzői munkáját hagyja ott a piros-fehérek kedvéért. A dán csapat hivatalos honlapján a sportigazgató, Troels Bech, valamint a vezetőedző, Alexander Zorniger búcsúzott a magyar szakembertől. Ezenfelül Bódog Tamás is elárulta.

„A magyar csapat pár nappal ezelőtt vette fel velünk a kapcsolatot. Amikor Tamás elkezdett érdeklődést mutatni az ajánlat irányába, mi nem álltunk az útjába. Mindenki szerette őt a klubnál, és szerepet játszott a nyár óta tartó fejlődésben. Hatalmas köszönettel tartozunk neki, és sok szerencsét kívánunk a továbbiakban!" – nyilatkozta Troels Bech sportigazgató.Troels Bech sportigazgató.

„Jól ismerem Tamást, hiszen hosszú ideje dolgozunk együtt. Minden jót kívánok neki az új szerepkörében. Szakmailag kiváló edző, és bár szomorúan vettem tudomásul a távozását, biztos vagyok benne, hogy minőségi szakember veszi át a helyét" – mondta Alexander Zorniger, a Bröndby trénere.

„A lehetőségre, hogy hazatérjek a hazámba és vezetőedző legyek, nem mondhattam nemet. Nem állt szándékomban klubot váltani, hiszen remekül éreztem magam itt. A Bröndby mindig is különleges helyet foglal majd el a szívemben, hiányozni fog minden, ami a klubbal kapcsolatos. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is jó eredményeket produkál a csapat, a jövőben is figyelemmel kísérem a működését" – fogalmazott Bódog Tamás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik