Mezőkövesd, Kisvárda: közelít az NB II; Szoboszlai csúcsrangadó előtt

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.03.09. 23:07
Címkék
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

 

• A Mezőkövesd és a Kisvárda szombati vereségével még nehezebb helyzetbe került. A labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati és vasárnapi mérkőzéseiről minden, amit tudni érdemes, osztályzatok, adatok, elemzés és nyilatkozatok, továbbá a Fehérvár–Ferencváros csata előtt Kenan Kodro-interjú – összesen négy oldalon.

• Liverpool–Manchester City, avagy a tavasz rangadója. A Premier League vasárnapi topmeccse előtt Jürgen Klopp és Pep Guardiola is csak részben fedte fel a kártyáit, minket azonban természetesen a legjobban az érdekelt, hogy vajon Szoboszlai Dominik sérülése után visszafoglalja-e a helyét a Liverpool kezdőjében.

• Max Verstappenhez nemhogy nem közelít a mezőny, de inkább távolodik. A Szaúdi Nagydíj is csak azt bizonyította, hogy a győzelmével egyszersmind 100. dobogós helyezését is elérő Red Bull-pilóta annak ellenére messze kiemelkedik a mezőnyből, hogy istállójánál minden van, csak nyugalom nincs. Zsoldos Barna Címlapsztorija két oldalon. 

…és még: női kézilabda és röplabda Magyar Kupa, vízilabda eurokupák, Milák Kristóf és a háromhetes edzőtábor, Gulyás Michelle és a félig vak lovon elért vk-arany…

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik