Zseniális Barca-gólok, Totti remekelt a Romában - szombati videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.06. 09:51
Csaknem valamennyi nagy csapat pályára lépett Európa labdarúgópályáin szombaton. Angliában a Liverpool, a Manchester United és a Manchester City is győzött. Németországban az idei két Bajnokok Ligája-döntős együttes, a Dortmund és a Bayern München sem nyert, előbbi kétgólos vereséget szenvedett a Mönchengaldbachtól, utóbbi 1–1-et játszott a Leverkusennel. A Barcelona könnyebben, a Real Madrid nehezebben győzött Spanyolországban. Francesco Totti duplázott a Romában az Inter elleni rangadón.

ANGLIAANGLIA

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Liverpool hazai pályán 3–1-re legyőzte a Crystal Palace-t. A hazaiaktól Suárez, Sturridge és Gerrard volt eredményes, a vendégektől Gayle szépített éles szögből.

A Manchester City hazai pályán 3–1-re legyőzte az Evertont, így már a liverpooli együttes sem veretlen.

A mindössze 18 esztendős Adnan Januzaj duplájával fordított a Manchester United a Sunderland otthonában. A „vörös ördögök” 2–1-re győztek.

NÉMETORSZÁG

Szalai Ádám csapata, a Schalke hazai pályán 4–1-re győzött az Augsburg ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 8. fordulójának szombati játéknapján. Szalai tizenegyest és emberelőnyt harcolt ki a mérkőzés elején 0–1-nél, majd a folytatásban két gólt szerzett. Az eddig veretlen listavezető Dortmund kikapott Mönchengladbachban, esti leverkuseni döntetlenjével élre állt a Bayern München.

Schalke 04–Augsburg 4–1

Mönchengladbach–Borussia Dortmund 2–0

Leverkusen–Bayern München 1–1

OLASZORSZÁG

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, a Serie A-t százszázalékos mérleggel vezető Roma a szintén veretlen Inter vendége volt szombaton este. Az első félidőt nagyon megnyomta a Roma, Francesco Totti duplázott, Alessandro Florenzi is betalált, és ezzel el is dőlt a rangadó.

SPANYOLORSZÁG

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 8. fordulójában a Real Madrid 3–2-re nyert a Levante vendégeként. A fővárosiak győztes gólját Cristiano Ronaldo szerezte a 94. percben.

Az FC Barcelona 4–1-re győzött otthon a Real Valladolid ellen. A vendégek a 10. percben vezetést szereztek, ami egyben a Barca 3000. kapott gólja volt a spanyol liga történetében, ám Alexis Sánchez két, illetve Xavi és Neymar egy-egy találatával fordított a katalán óriás.

FRANCIAORSZÁG

Az éllovas Monaco hazai pályán 2–1-re legyőzte a Saint-Etienne-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 9. fordulójának szombati játéknapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik