Wenger-kakaskodás, CR-mesterhármas, Lovrencsics-gól – vasárnapi videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.06. 10:21
Számos mérkőzést rendeztek Európa-szerte vasárnap, mi pedig ismét összegyűjtöttük a legfontosabb gólokat és jeleneteket. Angliában a Manchester United és a Chelsea is nyert, ám utóbbi mérkőzés nem csak emiatt marad emlékezetes, ugyanis Arsene Wenger összeszólalkozott José Mourinhóval, aminek lökdösődés lett a vége. Lengyelországban Lovrencsics Gergő góllal és gólpasszal vette ki a részét csapata győzelméből, míg Spanyolországban Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett, Karim Benzema duplázott, ezzel a Real Madrid 5–0-ra győzött a Bilbao ellen. Olaszországban a Juventus történelmet írt, és immár egyedüli csapatként hibátlan az öt topligát tekintve. Összefoglalók.



A Manchester United és a Chelsea is hazai pályán diadalmaskodott. Előbbi 2–1-re az Evertont, utóbbi 2–0-ra az Arsenalt győzte le.

A Manchester United és a Chelsea is hazai pályán diadalmaskodott. Előbbi 2–1-re az Evertont, utóbbi 2–0-ra az Arsenalt győzte le.

Manchester United–Everton 2–1


Man United Vs Everton 2-1 Goals & Highlights... by xilobolo

Chelsea–Arsenal 2–0



Wenger lökdösi Mourinhót


A Wolfsburg labdarúgócsapata Naldo góljával 1–0-ra legyőzte az Augsburgot.

Wolfsburg–Augsburg 1–0


All Goals - Wolfsburg 1-0 Augsburg - 05-10-2014 by Bundes_Liga

A Juventus 3–2-re legyőzte az AS Romát, ezzel történelmet írt, és immár egyedüli csapatként hibátlan az öt topligát tekintve. A Fiorentina 3–0-s győzelmet aratott az Inter felett, így a hazaiak szezonbeli első bajnoki győzelmüket szerezték otthoni környezetben, az Inter egymás után második vereségét szenvedte el. A Napoli is odahaza nyert, Lorenzo Insigne és José Callejón góljával.

Juventus–Roma 3–2

Fiorentina–Internazionale 3–0


Fiorentina vs Inter Goles (3-0) - Serie A de... by alexmantilla

Napoli–Torino 2–1

A Real Madrid hazai pályán alapos verést mért a szebb napokat látott Bilbaóra. Cristiano Ronaldo három gólt lőtt, Benzema duplázott.

Real Madrid–Athletic Bilbao 5–0


A Lech Poznan hazai pályán 5–0-ra megverte a Belchatów csapatát. A házigazdák fölényes sikeréhez góllal és gólpasszal járult hozzá Lovrencsics Gergő.


Lech Poznan–Belchatów 5–0
Lovrencsics gólja és gólpassza 3:50-től


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik