HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.04.17 14:16 Frissítve: 2015.02.10 03:01

Világfutball: Cruyff unokája Beckham csapattársa lett

Jesjua Cruyff, a korábbi háromszoros aranylabdás labdarúgó, Johan Cruyff unokája az amerikai harmadik vonalnak számító USL PRO ligában szereplő Dayton Dutch Lions labdarúgója lett.

HIRDETÉS

 

A Cruyff unoka nagyapja legendás mezszámát kapta

A 21 éves Jesjua Angoy-Cruyff – aki a Barcelona neveltje, megfordult a Wiganben, legutóbb pedig a svájci Lausanne második csapatának igazolt labdarúgója volt – Cruyff legidősebb lánya, Chantal és a Barcelona korábbi tartalékkapusa, a később a tojáslabdás fociban is szerencsét próbáló Jesús Angoy gyermeke.

A szerződtetésről beszámoló amerikai források megjegyzik: a jól csengő nevű futballistákat a jelek szerint gyűjtő Lionsnak a két brazil, Matheus (Matheus Diovany Pechim Dos Santos) és Beckham (Jackson Beckham Diego Sócrates da Silva de Jesús) után immár Cruyff nevű játékosa is van.

Mint ismert, Johan Cruyff fia, a jelenleg a Maccabi Tel-Aviv menedzsereként dolgozó Jordi Cruyff is sikeres labdarúgó volt, és ha édesapja diadalait nem is tudta megismételni, kilencszer ő is pályára lépett a holland válogatottban, a Manchester Uniteddel angol bajnok, a Barcelonával spanyol Szuperkupa-győztes lett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.21 23:08:01

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A hollandok által járt útnak meg kell erősítenie őt a hitében, a megkezdett generációváltást következetesen végig kell vinnie, és nem szabad tekintettel lennie a veszteségekre. Csak hogy a hollandok később megint elleshessenek tőlünk valamit”

2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS