T. D. 2020.01.23 16:35 Frissítve: 2020.01.23 17:05

Videó: „a visszavonulás kezdete” – Chicharito kifakadt

Mint ismert, nemrég a tengerentúli profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyhoz szerződött Javier Hernández, becenevén Chicharito. Úgy tűnik, a korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban is megforduló támadót megviseli, hogy nem játszhat Európában – legalábbis ez derül ki legutóbbi videójából.

Chicharito úgy érzi, vége európai karrierjének (Fotó: AFP)


A 31 esztendős mexikói játékos nemrég elindított egy Youtube-csatornát Naked Humans (Meztelen Emberek) néven, melyen az elmúlt néhány hónapban többször is jelentkezett videós tartalommal. Január 22-én erre a csatornára töltötte fel a legfrissebb bejegyzést is – a több mint egyórás felvételen az is látható, amint Hernández elcsukló hangon meséli szüleinek telefonon, hogy valószínűleg Los Angelesbe megy, és ezzel európai karrierjének várhatóan vége.

„Éppen beszélni akartam veletek, úgy tűnik, eldől a sorsom. Nagyon úgy tűnik, hogy Los Angelesbe megyek. (…) Ez olyan, mintha a visszavonulásom kezdete lenne. (…) Úgy értem, kezdünk búcsút inteni annak a pályafutásnak, amelybe annyi energiát fektettünk. Tudom, hogy ti is így éreztek, de a dolgok jó oldalát kell néznünk, és minden fantasztikus lesz. Akár tetszik, akár nem, ideje félretenni az európai álmot. Ami rendben is van, jól vagyok, csak el akartam mondani nektek. Diego (Diego Dreyfus, a játékos barátja – a szerző) is azt mondta, hívjalak fel titeket, hiszen együtt jártuk végig ezt az utat, és bár nehéz, de apa meg fogja érteni, és csak éljek tovább, hiszen boldog vagyok, ahogyan szeretném. El kell kezdeni elhagyni ezt az életet, és keresni azt, amelyet élni szeretnék. Tudjátok? Erről van szó. És a másik része pedig az, hogy nem akarok pusztán a versengésért fizetni.”

Persze a bemutatásakor a játékos már azt mondta, hiszi, hogy a játékosok nem visszavonulni mennek az Egyesült Államokba…

A támadó tavaly szeptemberben került a Sevillához, ám az andalúziai klubnál nem találta meg a számításait, 15 tétmérkőzésen csak három gólt szerzett, míg a spanyol bajnokságban kilenc meccsen egyszer volt eredményes – minden bizonnyal ezért váltott.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.

2020.02.20 14:47:47

Minden más foci nemzetisport.hu

Ha nincsenek épített kabinok a pályán a játékosok számára, állítson fel összecsukható pavilonsátrat! (X)

2020.02.19 21:46:09

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Az új tervezet csak hátrébb viszi a problémás területet.

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.