Vb 2018: Dél-Szudán első selejtezője 10 perc után félbeszakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.07. 17:20
A hatalmas esőzés miatt tíz perc után félbeszakadt Dél-Szudán labdarúgó-válogatottjának első vb-selejtezője. A Mauritánia elleni mérkőzést csütörtök délelőtt folytatták, több gól nem esett – maradt az első tíz percben kialakult 1–1.

Megírtuk, hogy a 2011 óta független Dél-Szudán labdarúgó-válogatottja szerdán lejátssza története első világbajnoki selejtezőjét. Nos, ebből annyi valósult meg, hogy elkezdte ezt a bizonyos találkozót. A 3. percben már hátrányba is kerültek a dél-szudániak Mauritánia ellen, de az ötödikben jött az egyenlítő góljuk Dominic Abui Pretinónak köszönhetően.Megírtuk, hogy a 2011 óta független Dél-Szudán labdarúgó-válogatottja szerdán lejátssza története első világbajnoki selejtezőjét. Nos, ebből annyi valósult meg, hogy elkezdte ezt a bizonyos találkozót. A 3. percben már hátrányba is kerültek a dél-szudániak Mauritánia ellen, de az ötödikben jött az egyenlítő góljuk Dominic Abui Pretinónak köszönhetően.

Ezután sokáig már nem élvezhették a lelkes nézők az összecsapást, mivel azt a heves eső miatt a játékvezető félbeszakította. A meccset magyar idő szerint csütörtökön 10 órakor folytatták a 10. perctől – újabb gól nem született, maradt az 1–1.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZES GÓLJA, AZAZ INKÁBB GÓLÖRÖME

Történelmi mérkőzést játszott Comore-szigetek nemzeti csapata is, amely – négy vereség után – először nem kapott ki vb-selejtezőn. Lesotho ellen 0–0-ra végeztek az Indiai-óceánban található ország legjobb futballistái.

VB 2018, SELEJTEZŐ
AFRIKAI ZÓNA
1. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

Seychelle-szigetek–Burundi 0–1
Tanzánia–Malawi 2–0
Comore-szigetek–Lesotho 0–0
Dél-Szudán–Mauritánia 1–1
Mauritius–Kenya 2–5
Sao Tomé és Príncipe–Etiópia 1–0
Libéria–Bissau-Guinea 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik