HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.26 07:56 Frissítve: 2018.07.26 08:40

UEFA: egy magyar is ott van a nagy reménységek listáján

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétett egy listát, melyben összeállította a sportág 50 reménységét. A felsorolásban egy magyar futballista is helyet kapott.

 

A szövetség Európa-szerte megkérdezett újságírókat, hogy mondják el véleményüket, szerintük mely tehetségekre érdemes igazán odafigyelni a szezonban. A listán pedig ott van Sallai Roland, a ciprusi APOEL magyar válogatott szélsője.

A 21 éves játékos kapcsán az UEFA megjegyzi: noha az előző kiírásban nem szerzett gólt a Bajnokok Ligája csoportkörében, kiválóan teljesített, ezzel több nagyobb klub figyelmét is felkeltette.

A sorban egyébként olyan nevekkel találkozhat az olvasó, mint Malcom, akit a Barcelona néhány napja a Roma orra elől happolt el, ott van Justin Kluivert, a hollandok csillaga, valamint Jann-Fiete Arp, a németek szupertehetsége, de például megtalálható a világbajnokságot is megjáró szerb Szergej Milinkovics-Szavics is, akivel kapcsolatban a torna idején már 100 millió euró körüli vételárról cikkezett a nemzetközi sportsajtó.

Az UEFA teljes, 50 fős listáját ide kattintva tekinthetik meg!

2019.01.13 17:07:33

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A 31 éves Fabregas mellett egy 36 esztendős bekk és egy harmincas szűrő is érkezett.