Törökország: Dzsudzsák ligán belüli klubváltása a téma – valótlan információval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.28. 10:57
Több török sajtóorgánum is azzal foglalkozott kedd reggeli hírében, hogy Dzsudzsák Balázs napokon belül aláírhat a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Trabzonsporhoz, de a Nemzeti Sport Online információja szerint ez az információ valótlan.

Valósággal özönlöttek a hírek a török sajtóban kedd reggel Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban, a CNN és a Goal török kiadása, a haberdex.com, az adaletbiz.com, az ahaber.com, a bursasporluyuz.net, a habercibursa.com, az arkadirek.com és az efsanespors.com is arról írt, hogy a magyar szélső napokon belül aláír a Trabzonsporhoz.

Az alapinformáció a trabzoni sajtóból indult és terjedt tovább hétfőn, miszerint Ali Egesel játékosügynök – aki többek között a török válogatott gólvágó, Burak Yilmaz menedzsere – találkozott Muharrem Ustával, a Trabzonspor elnökével az ügyben.

Ma pedig arról írtak az oldalak, hogy napokon belül megegyezés lesz a felek között, de a Nemzeti Sport Online információja szerint nem várható, hogy a napokban bárhová is aláírjon a magyar válogatott csapatkapitánya.

Dzsudzsákkal kapcsolatban arab érdeklődések mellett a németHerthaés az olaszSampdoria megkereséséről írtak, a Tuttomercatoweb pedig az olaszPalermót, valamint a német HamburgotésFreiburgotis beállította a sorba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik