Samp: a drága bolgár helyett bedobták Dzsudzsák nevét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.05. 07:58
null
Dzsudzsákot korábban már több olasz klubbal (Inter, Juventus, Lazio) is hírbe hozták (Fotó: haber5.com)
A sampdorianews.net szerint a nyári erősítésnek gondolt bolgár Ivelin Popov szerződtetését megakadályozhatja a magas kivásárlási ára, viszont helyette támadó középpályásként Dzsudzsák Balázs megszerzése alternatív megoldást jelenthetne.

 

A genovai ötlettel az olasz sajtóban (calcioweb.eu, tuttomercatoweb.com) is foglalkoznak, de írnak róla Törökországban is (bursasporluyuz.org).

A 28 éves Popov értékét a transfermarkt.de 7.5 millió euróra teszi. A sampdorianews.net szerint klubja, az orosz Szpartak Moszkva 10 millió eurós eladási árban gondolkodik. A támadó középpályás szerződése három év múlva jár le.

Dzsudzsákkal kapcsolatban korábbi klubjai közül megemlítik a PSV-t és a Dinamo Moszkvát. Továbbá nem felejtik el, hogy Olaszországban a Lazióval már egy ideje hírbe hozták, de fejlemény azóta sincs. Idén nyáron viszont a Hertha tűnik a magyar labdarúgó legkomolyabb kérőjének. A törökök ehhez hozzáteszik, hogy a Bursasporban visszafogott idényt tudhat maga mögött.

A 29 éves magyar szerződése ugyancsak 2019 nyarán jár le, de az elmúlt hetek, hónapok hírei után egyáltalán nem lenne meglepő, ha a nyáron klubot váltana. Dzsudzsák piaci értéke a transfermarkt.de szerint 6.25 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik