Televízió: Hajdú B. István nem csak a közmédiánál közvetít

Vágólapra másolva!
2015.06.13. 09:16
Mint beszámoltunk róla, Hajdú B. István lett a közmédia új sportriportere, aki a július 18-án induló M4 sportcsatornán látható Bajnokok Ligája-mérkőzéseket is közvetíti. Az Eurosport hivatalos közleményben reagált a hírre, amelyben azt írják, a kommentátor marad az Eurosportnál is.

„Az Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége hivatalos közleményben tudatja nézőivel a médiumokban megjelent hír kiegészítéseként, hogy Hajdú B. István továbbra is az Eurosport kommentátora marad – írja a tv.eurosport.hu. – Bár az MTI által kiadott hír igaz, miszerint a július 18-án induló M4, a közmédia új sportcsatornájának riportere lesz Hajdú B. István, aki a csatornán látható Bajnokok Ligája-meccseket közvetíti majd, ám ez nem azt jelenti, hogy az Eurosport és az Eurosport 2 csatornákon ne lehetne őt hallani a jövőben.”

Az ismert kommentátor szombaton tér vissza a közmédia televíziós közvetítéseihez (a rádiónál már eddig is dolgozott), a finn–magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt már Hajdú B. István tolmácsolásában élvezhetik a nézők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik