nemzetisport.hu 2013.05.08 18:00 Frissítve: 2015.03.31 01:58

Telekom Labdarúgó Diákolimpia: cél az országos döntő!

Záró fordulóihoz érkezett a Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőinek eseménysorozata. A május 11-12-i budapesti, kecskeméti, siófoki, székesfehérvári és veszprémi, családi nappal egybe kötött tornákat követően véglegesedik az országos döntőkbe jutó 140 csapat, több mint 1500 játékosának névsora.Az idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom által közösen megrendezett, négy hétvégén át tartó ifjúsági labdarúgó tornák eddigi meccseit nagy érdeklődés kísérte, ahogy várhatóan a május végén kezdődő országos döntők hétvégi állomásain is hasonló fogadtatásban részesülnek a pályára lépő csapatok.

A 760 focicsapat 8500 játékosának részvételével zajló Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőin ugyanis nemcsak a pályára lépő iskolások, hanem az őket kísérő tanárok, családtagok és a csapatokért szurkolók is válogathatnak különböző színes programok, ügyességi versenyek és értékes nyeremények közül. A helyszíneken a meccseken kívül többek között dekázó bajnokság és különleges élményfotózás várja az érdeklődőket, sőt a helyszíneken sportolók és sportért rajongó hírességek között Harsányi Levente, Ganxsta Zolee és Nacsa Olivér, az eseménysorozat arcai, a futball elkötelezett hívei valamint Szász Kitti foci freestyle világbajnok is felbukkan.

Mindezen túl más, nemes cél is lebeghet a meccsekre kilátogatók szeme előtt: a legtöbb szurkolót megmozgató iskolát a Telekom, a hazai labdarúgás elkötelezett támogatója értékes ajándékkal díjazza. Érdemes tehát kilátogatni a helyszínekre!

 BŐVEBBEN
Az eseményekről bővebben a www.diaksport.eu/telekomfoci oldalon lehet olvasni, ahol a labdarúgó diákolimpián résztvevő csapatok, gyermekek, testnevelő tanárok, edzők, szülők és érdeklődők többek között beletekinthetnek a Telekom Labdarúgó Diákolimpia élő közvetítéseibe, valamint kreatív videoanyagokkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak.

 

Az eseményekkel kapcsolatban a www.diáksport.eu/telekomfoci oldal nyújt információt. A látogatók többek között kreatív videoanyagokkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak.

2019.06.17 23:15:17

Minden más foci nemzetisport.hu

Jay-Jay Okocha a Magyarország elleni olimpiai meccsről, emlékezetes góljairól és Ronaldinhóról is beszélt az NSO-nak.