Szalai „beblokkolta”, Rooney a félpályáról emelte be - szombati videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.23. 09:42
Nem spóroltak a gólokkal a csapatok az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában. A Liverpool és a Chelsea hatszor, a Manchester City pedig ötször talált be. Németországban Szalai Ádám 140 nap után ismét eredményes volt a Schalkéban, miközben győzött, de még nem bajnok a Bayern München. Olaszországban az AS Roma a Chievo elleni 2–0-s sikerével tovább üldözi a Juventust, míg a holland másodosztályú Jong Twente magyar légiósa, Vida Krisztofer parádés gólt szerzett. Nézze meg a szombati nap legfontosabb videóit!

A Chelsea 6–0-ra legyőzte az Arsenalt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában, „emlékezetessé” téve Arsene Wenger 1000. mérkőzését az „ágyúsok” kispadján.

A Liverpool és a Manchester City is gólokban gazdag mérkőzésen győzött, Luis Suárez és Yaya Touré egyaránt triplázott. Különösen Touré harmadik találata volt nagyon szép. Összefoglalók.

Elképesztő gólt szerzett Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója a West Ham United elleni mérkőzésen. A találkozó 8. percében Rooney a felezővonal közeléből bombázott a hazaiak kapujába!

Szalai Ádám a 88. percben csereként állt be a Schalkéba a Braunschweig elleni német bajnokin, majd a 94. percben betalált. A magyar válogatott támadója az egyik védő felszabadításnak szánt lövésébe tette bele a lábát, amelyről a labda a jobb felső sarokba vágódott. A Schalke ezzel a találattal 3–1-re győzött. Íme, Szalai gólja!

Összefoglaló (Szalai gólja 2:20-tól)



A Bayern München sokáig támadott a Mainz ellen a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, de csak a 83. percben törte meg a hazaiak ellenállását. Bastian Schweinsteiger gyönyörű fejes gólt szerzett, majd a a 86. percben Mario Götze tette biztossá a bajorok győzelmét.



A Borussia Dortmund sem kegyelmezett a Hannovernek és magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott Huszti Szabolcsék otthonában.

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 29. fordulójában az AS Roma Gervinho és Mattia Destro góljával 2–0-ra nyert a Chievo vendégeként.

Parádés gólt szerzett Vida Krisztofer, a holland másodosztályban szereplő Jong Twente labdarúgója a Dordrecht ellen 3–1-re elveszített mérkőzésen. A mindössze 18 esztendős tehetség kapuskirúgás után szépen megelőzte a védőt, majd bal lábbal védhetetlenül bombázott a kapuba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik