HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.22 10:52 Frissítve: 2017.09.26 12:02

Svájc: botrány, a klubelnök lecsapta a volt szövetségi kapitányt – videó

Csütörtök este botrányos körülmények között ért véget a Lugano–Sion (1–2) svájci bajnoki labdarúgó-mérkőzés: a vendégek elnöke, Christian Constantin ugyanis rátámadt a televíziós szakkommentátorként dolgozó Rolf Fringerre.

HIRDETÉS

 

Fringer a héten a Teleclub sportcsatornán kritikusan nyilatkozott a Sionnal kapcsolatban, ezt Constantin annyira zokon vette, hogy erőszakkal vett elégtételt.

„Nagyon váratlanul ért az egész, megfordultam, és már megkaptam az első ütést az arcomra, amelyet még néhány követett. El akartam menekülni, de megbotlottam és elestem” – nyilatkozta Fringer. A hatvanéves szakember 1996–97 között svájci szövetségi kapitányként dolgozott, de megfordult a Stuttgart, a Grasshoppers, az Apollon Limassol és a PAOK kispadján is.

„Először meg kell emésztenem ezt a sokkot, és majd eldöntöm, mit csinálok. De ez testi sértés volt” – tette hozzá.

Constantin egy pillanatig sem tagadta a tettét. „Fringer megtámadott és kritizált a héten. Megragadtam, seggbe rúgtam és jól éreztem magam” – mondta.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS