Strandfoci: Szűcs bravúros győzelemre vezette a Mare di Romát

Vágólapra másolva!
2010.08.08. 18:53
Címkék
A szezon egyik legnagyobb meglepetését szerezte a Mare di Roma strandfocicsapata az olasz bajnokságban, miután – a fantasztikusan védő Szűcs Lászlónak is köszönhetően – legyőzte a sztárokkal teletűzdelt Terracinát.

Újabb fordulót rendeztek az olasz strandlabdarúgó-bajnokságban, a Serie A-ban, és ismét homokra lépett a Mare di Roma együttese. Ezúttal azonban csak egy magyar játékossal, a tavaly óta Olaszországban védő Szűcs Lászlóval, másik három honfitársunk, Fekete Viktor, Simonyi Gábor, Ughy Márk és a további légiósok anyagi nézetkülönbségek miatt nem szerepeltek a gárdában – írja a strandfoci.hu.

Nem volt tehát könnyű dolga a tengerparti együttesnek, és a hétvége első két mérkőzését el is bukta: a Condorelli Belpassese hosszabbítás után 8–7-re, a Feldi Catanzaro pedig 7–3-ra győzte le a Grieco-alakulatot. Vasárnap aztán megtáltosodott a Mare di Roma: a világsztárokkal, többek között Palmaccival és Juninhóval felálló Terracina ellen kevesen fogadtak volna a sikerére, ám Szűcs szenzációs napot fogott ki, szinte megbabonázta az ellenfél csatárait, Marazza mesterhármasával pedig 3–1-re nyert az ostiai csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik