HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.19 11:42 Frissítve: 2018.06.19 11:48

Sporting: Mihajlovics az új főnök, már 9 játékos dobbantott

Továbbra sem csitulnak az indulatok a portugál Sporting körül: mint arról beszámoltunk, mintegy 50 kapucnis, arcát sállal eltakaró „drukker” tört be a klub edzőközpontjába, ahol alaposan helyben hagyta a játékosokat – akik közül hatan már távoztak a klubtól. Hozzájuk most további három játékos csatlakozott, miközben a klub megtalálta szaúdi al-Hilalhoz lelépő Jorge Jesus vezetőedző utódját, Szinisa Mihajlovics személyében.

HIRDETÉS
Lisszabonban folytatja edzői pályáfutását (Fotó: AFP)

A csapat körüli cirkusz még 2018 áprilisának elején kezdődött, amikor Bruno de Carvalho, a Sporting elnöke azonnali hatállyal felfüggesztette az első csapat 19 játékosát, mert azok a megítélése szerint elkényeztetett ficsúrok módjára viselkedtek.

Ezután a futballisták nagy része közölte, a nyáron távozna, sőt a vezetőedző is elgondolkodott, van-e értelme így a folytatásnak. Jesus Jorge viszont azonnal távozott, amikor június elején rátámadtak a játékosokra az öltözőben.

Támadás óta Rui Patrício, Daniel Podence, William Carvalho, Gelson Martins, Bruno Fernandes és a holland csatár Bas Dost  is távozott, és a hét elején újabb három játékos bontotta fel szerződését a klubbal: Rúben Ribeiro, Battaglia, és a fiatal tehetség, Rafael Leao hagyta el a lisszaboni klubot.

A csapat ugyanakkor bejelentette, hogy a korábbi kiváló szerb védő, Szinisa Mihajlovics lesz a csapat edzője – legalábbis vele kezdi a szezont.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS