nemzetisport.hu 2019.05.21 22:56 Frissítve: 2019.05.21 23:17

Spanyolország: újabb sokk érte a Casillas családot, a kapus feleségét rákkal műtötték

Három héttel azután, hogy Iker Casillas szívinfarktust kapott a Porto egyik edzésén, újabb sokkoló hír érte a kapust és családját: a világ- és Európa-bajnok labdarúgó feleségét, a televíziós riporterként dolgozó Sara Carbonerót a minap daganatos betegség miatt megműtötték.

Sara Carbonero és Iker Casillas egészsége is megromlott az utóbbi hetekben (Fotó: AFP)

 

A kétgyermekes családanya kedden az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nála, és a napokban már meg is műtötték.

„Még fel sem ocsúdtunk az egyik sokkból, az élet ismét meglepett bennünket – utalt férje szívrohamára Carbonero. – Néhány nappal ezelőtt egy felülvizsgálat során az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nálam, és már meg is műtöttek. Minden nagyon jól alakult, szerencsére idejében észrevették a tumort, de néhány hónapig még küzdenem kell, amíg a megfelelő kezeléseket kapom. Nyugodt és magabiztos vagyok annak kapcsán, hogy minden rendben lesz. Tudom, hogy nehéz út áll előttem, de happy end lesz a vége. Élvezem a családom, a barátaim és egy nagyszerű orvosi csapat támogatását.”

Iker Casillas és Sara Carbonero két gyermek szülei: nagyobbik fiuk, Martín ötéves, a kisebbik, Lucas júniusban lesz három.

A május elején szívinfarktuson áteső Casillas szerencsére már jól van, két héttel ezelőtt el is hagyhatta a kórházat.

SARA CARBONERO INSTAGRAM-BEJEGYZÉSE

Cuando aún no nos habíamos recuperado de un susto, la vida nos ha vuelto a sorprender. Esta vez me ha tocado a mí, esa dichosa palabra de 6 letras que todavía me cuesta escribir. Hace unos días en una revisión, los médicos me vieron un tumor maligno de ovario y ya he sido operada. Todo ha salido muy bien, afortunadamente lo hemos pillado muy a tiempo pero todavía me quedan unos meses de lucha mientras sigo el tratamiento correspondiente. Estoy tranquila y con la confianza de que todo va a salir bien. Sé que el camino será duro pero también que tendrá un final feliz. Cuento con el apoyo de mi familia y amigos y con un gran equipo médico. Aprovecho para pedir desde aquí a mis compañeros periodistas el respeto y la comprensión con los que siempre me habéis tratado, especialmente en estos momentos tan difíciles y delicados para mí y mi familia.

132k Likes, 12.7k Comments - Sara Carbonero (@saracarbonero) on Instagram: "Cuando aún no nos habíamos recuperado de un susto, la vida nos ha vuelto a sorprender. Esta vez me..."