Porto: jó hír, Casillas elhagyhatta a kórházat – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.06. 15:47
Jó hírek érkeztek az előző héten szívinfarktust kapó Iker Casillasról: az FC Porto kapusa mindenki megkönnyebbülésére hétfőn elhagyhatta a kórházat.

A 37 éves spanyol ikon az újságírók kérdésére annyit mondott, nem tudja még, mit hoz a jövő, a legfontosabb dolog az, hogy itt lehet, s nem történt nagyobb baj.




Mint ismert, Iker Casillas rosszul lett az FC Porto szerdai edzésén, ami után rögtön kórházba szállították, ahol a vizsgálatok megállapították, hogy szívinfarktusa volt.

Casillasnak Lionel Messitől és az FC Barcelonától kezdve Gianluigi Buffonig, a futball jelenlegi és korábbi meghatározó alakjai küldték el jókívánságaikat. A játékos szerda este kórházi ágyából maga is bejelentkezett, a Twitteren üzente, hogy hálás a támogatásért és a szeretetért, amit kapott, és egyre jobban érzi magát.

Casillas további pályafutásáról egyelőre nem lehet biztosat mondani, a Real Madrid korábbi válogatott kosárlabdázója, a pályafutása vége óta kardiológusként dolgozó Juan Antonio Corbalán szerint valószínűtlen, hogy folytassa a karrierjét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik