Sepsi: újabb fotókat tettek közzé az épülő stadionról

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.27. 14:31
null
Új képek készültek a Sepsi OSK épülő stadionjáról (Fotó: Sepsi OSK)
A román bajnokság élvonalában (Liga 1) szereplő Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapata a hivatalos Facebook-oldalán több új képet is közölt stadionja építési munkálatairól.

Az épülő, UEFA IV-es kategóriájú, 8000 férőhelyes stadiont az eredeti tervek szerint novemberben adták volna át, ám a koronavírus-járvány miatt megcsúszott a munkálat, jelenleg úgy számolnak, 2021 tavaszán veheti birtokba a Sepsiszentgyörgy.

Áprilisban Diószegi László, a Sepsi klubelnöke arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy akár összmagyar futballtornával is avathatják majd a létesítményt.

„Legalább egy négyes, de inkább nyolcas tornát szeretnék, ami az összetartozást szimbolizálná. A Dunaszerdahelyt és a Ferencvárost mindenképpen meg szeretném hívni, hiszen a Mol Arénát mi avattuk, és Szentgyörgyön rengeteg az FTC-szurkoló. De annyi testvércsapatunk van, hogy senkit sem szeretnénk kihagyni, a Topolyának, a Puskás Akadémiának, a Mol Fehérvárnak és a Csíkszeredának is itt a helye. Van öt pályánk az új létesítményben, három nap alatt le lehetne bonyolítani. Az elszállásolást Szentgyörgy mellett Brassóban és Tusnádon tudjuk megoldani” – nyilatkozta Diószegi László.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik