Santos: Neymar apja nem hagyja elárverezni fiát

Vágólapra másolva!
2013.05.24. 13:13
null
Neymar édesapja ezután nem hajlandó tárgyalni fia átigazolásáról a Santos magatartása miatt (Fotó: Action Images – archív)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Santos futballistájának, Neymarnak az édesapja dühösen nyilatkozott fia átigazolási ügyéről, miután a brazil klub minden eddigi ajánlatot visszautasított a válogatott támadóért.

„Azt hiszem, a történet véget ért. A Santos vezetőségének döntenie kell. Mondhatnak igent, vagy nemet, de ennek a találgatásnak véget kell vetni. Nem tudjuk, mi zajlik. Hallani tárgyalásokról a Santosnál, de miért nem oldják már meg a helyzetet? Nem fogom hagyni, hogy a klub árverést csináljon, nem engedem" – mondta Neymar édesapja.

Neymar da Silva azt is elmondta, nem tárgyal többet a fia sorsáról, legalábbis a nyári Konföderációs Kupáig biztosan nem.

„Egyszerű a helyzet, mostantól nem veszem fel a telefont. Senkivel sem tárgyalok. Még egy év hátravan a szerződéséből, és fél év múlva bármelyik klubbal előszerződést köthet. A Santosnak erre kellene gondolnia, de senki nem beszélt velünk" – tette hozzá a Neymar ügyeit intéző édesapa.

Sajtóhírek szerint a Barcelona 23 milliós ajánlatot tett Neymar játékjoga 55 százalékának megvételére, de a Santos visszautasította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik